NSG Alumneforening stiftes

Alumne

Niels Steensens Gymnasium bød søndag d. 22. maj 2016 kl. 14  alle studenter og ansatte til det første møde i NSG’s alumneforening. De tre år i gymnasiet har efterladt sig tydelige spor hos de fleste, og nu var der lejlighed til at finde ud af, hvad der siden hændte.  Var min dansklærer stadig på skolen? Hvad skete der med de andre i klassen? Savner de også ”ånden fra NSG?”

NSG studenter fra 1956 (Foto fra Dagens Nyheder)

NSG studenter fra 1956, er du- eller kender du en på billedet? (Foto fra Dagens Nyheder)

Niels Steensens Gymnasium er fuld af traditioner, og sådan har det været lige siden skolen begyndte i 1950. At være student fra NSG er at indgå i et livslangt fællesskab med lærere og ansatte, så kom og fortæl, hils på og tag tråden op igen.  Tag også gerne gamle fotos med, så vi kan få ansigter på navnene, og navne på de gamle årgange. Denne side er kun den spæde begyndelse til et aktivt og engageret forum for alle dem, der har været med til at gøre NSG til den succes, det er i dag.

Mange tidligere studenter har børn og børnebørn, der nu går på skolen. Så det handler ikke kun om gamle dage, men også i høj grad om nye visioner.  NSG’s alumneforening skal både være samlingssted og tænketank.  Vi skal værne om fortiden og bygge videre på alt det bedste ind i fremtiden.

Programmet for dagen var:

  • Foredrag ved operachef Kasper Bech Holten (student 1991)
  • Reception og hyggeligt samvær
  • Stiftende generalforsamling for alumneforeningen

NSG Alumneforenings billedarkiv

Studenter fra NSG.

Studenter fra NSG. Er du- eller nogen du kender på dette billede?

Vi planlægger at indsamle historiske og nyere billeder af livet som gymnasieelev og student på Niels Steensens Gymnasium. Vi har derfor brug for billeder fra din tid på NSG. Så det er vort håb, at NSG Alumneforening kan hjælpe med at finde billeder frem.

Har du derfor billeder fra din tid som gymnasieelev på Niels Steensens Gymnasium, må du meget gerne kontakte arkivaren ved at skrive en mail til arkiv@nsg.dk.

Hold forbindelsen ved lige

NSG Alumneforening er også på Facebook. Er du tidligere student fra Niels Steensens Gymnasium, ville vi sætte pris på, hvis du ville “Synes godt om” foreningens side på Facebook.

Hvis du samtidig slår notifikationer til for vores side på Facebook, vil du automatisk blive informeret om opdateringer, arrangementer og andre tiltag fra foreningens side.

NSG Alumneforening på Facebook