Grundskolen

8. klasses årgangsfest

Grundskolen

Fredag den 8. marts kl. 18 væltede det ind med festglade 8. klasser klædt i de flotteste 90’er-kostumer. Temaet til årgangsfesten var nemlig 90’er-fest. Vi blev ledt ned i den lille kantine, der var festligt pyntet med guirlander og en dj-pult, hvor vi fik en introduktion til, hvad der skulle ske resten af aftenen.

Pizzaerne blev stillet frem i stakkevis, og sodavanden blev serveret i baren. Inden længe var pepperoni-pizzaerne væk, og der blev skruet ned for lyset og op for musikken. Humøret var helt i top, mens vi dansede til glemte melodier, fra da mor og far var unge. Derefter var det tid til limbo. To lærere kom ud med en kost, og så var det bare at danse løs til Limbo Rock. De høje havde det lidt svært, mens de laveste nærmest gled under. Der var præmier til vinderen og også præmier til de bedst udklædte. Der var nogle, der var skuffede over, at det ikke var Spice Girls, der vandt.

Resten af aftenen gik med at danse, hygge sig i sofaerne og fylde sig med slik, chips og sodavand.

Det var alt i alt en dejlig aften, hvor vi fik mulighed for at lære nye mennesker at kende, som man ikke havde snakket med før. 7. klasserne har derfor noget at glæde sig til, da det var en aften, man ikke vil fortryde. En god oplevelse og helt sikkert en tradition, som vi synes, man skal blive ved med.

Skrevet af 8.c