Grundskolen, Nyheder

Årsfest for 6-8. klasserne

Grundskolen, Nyheder

Sidste fredag var der fest på Niels Steensens Gymnasium. I første omgang var det skolens 6-8-klasser, der mødte op klokken 17.00 til fotografering på den røde løber i skolens gymnastiksal. Det var en stor fornøjelse at se de festklædte og forventningsfulde unge mennesker, der villigt stillede op til fotografering.

Efter fotograferingen stod der spisning på programmet, den velsmagende mad blev indtaget i skolens kantine i rigelige mængder.

Herefter var der flere aktiviteter de unge mennesker kunne vælge mellem. Udover den traditionelle Les Lanciers i skolens gymnastiksal, var der også opstillet en boksemaskine, bordfodbold, airhockey og en særdeles “sprælsk” tyr, der skulle vise sig at være svær at ride på, da den jo ikke ligefrem stod stille. Sidst men ikke mindst var der diskotek i kantinen.

Alle aktiviteter blev brugt flittigt, og da festen sluttede, var det ikke fordi de unge mennesker havde lyst til at slutte, for de kunne med sikkerhed have fortsat adskillige timer endnu.

Som skole er vi glade for- og stolte af vore elever. Sammenholdet ikke alene i det respektive klasser men også på tværs af klasser og klassetrin er med til at gøre det til noget særligt at være elev på Niels Steensens Gymnasium.

 

 

 

Du kan finde flere billeder fra den røde løber på skolens side på Facebook.