Grundskolen

Junior Talent på NSG i mål

Grundskolen

Målrettet arbejde gennem tre semestre udløste den 12. december diplomer og klapsalver på Niels Steensens Gymnasium. For knap havde de 21 deltagere i Junior Talent 2018-19 afsluttet deres sidste time, før rektor Lise Baadsgaard Jepsen stod parat til at overrække beviserne på, at halvandet års koncentreret indsats nu var heldigt afsluttet.

Junior Talent er et talentprogram for fagligt dygtige elever i udskolingen, som er nysgerrige og motiverede til at lære mere. Programmet begynder i 8. klasse og strækker sig over tre semestre på et af de gymnasier, der som NSG er med i ordningen. Derfor var det heller ikke kun elever fra NSG men fra flere andre københavnske skoler, der fik diplomer og ros.

”Det er virkelig en fornøjelse at stå overfor elever, der bare rigtigt gerne vil lære, og som viser det”, sagde Jonas Skovlykke Jensen.  Han underviser i historie i gymnasiet på NSG og havde holdet i deres sidste modul.

Målsætningen bag Junior Talent er at give de unge udfordringer og fællesskab gennem et bredt, fagligt fokus på naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora.

Og så var der basser og sodavand.

Af Andreas Rude