Grundskolen

NSG Årsfest 2019 for 6.-9. klassetrin

Grundskolen

I fredags var der igen fest på Niels Steensens Gymnasium. Årsfesten er en tilbagevendende begivenhed, og den imødeses blandt alle elever med spændt forventning. I fredags var festen for skolens 6-9-klasser, der mødte op klokken 17.00 til fotografering på den røde løber i skolens gymnastiksal. Det er altid en stor fornøjelse at se de festklædte og forventningsfulde unge mennesker, der villigt stillede op til fotografering.

 

 

Efter fotograferingen stod der spisning på programmet, den velsmagende mad blev indtaget i skolens kantine i rigelige mængder.

 

 

Herefter var der flere aktiviteter de unge mennesker kunne vælge mellem. Udover den traditionelle Les Lanciers i skolens gymnastiksal, var der også opstillet en boksemaskine, bordfodbold, airhockey og en maskine, hvor man med gummihammer skulle forsøge at få flest mulige point. Der var også racerløb med fjernstyrede biler of sidst men ikke mindst diskotek i kantinen.

 

 

 

 

Alle aktiviteter blev brugt flittigt, og da festen sluttede, var det ikke fordi de unge mennesker havde lyst til at slutte, for de kunne med sikkerhed have fortsat adskillige timer endnu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Som skole er vi glade for- og stolte af vore elever. Sammenholdet ikke alene i det respektive klasser men også på tværs af klasser og klassetrin er med til at gøre det til noget særligt at være elev på Niels Steensens Gymnasium.

Du kan se mange flere billeder fra festen på skolens side på Facebook.