Grundskolen

Sidste skoledag for 9.klasserne

Grundskolen

Så blev det også 9.klassernes tur til at fejre sidste skoledag, inden læseferien startede. Denne skoledag er jo ikke helt som de andre skoledage, og alligevel holdes alle traditionerne i hævd, for netop denne dags afvikling, år efter år.

Først morgenmad i klasserne. Derefter afbrydes undervisningen i de øvrige klasser, når dørene åbnes og der kastes håndfulde af karameller ind til de ivrigt ventende elever i de øvrige klasser. Herefter er der show i gymnastiksalen, hvor de enkelte klasser deler oplevelse fra deres tid på NSG, holder små konkurrencer med deres lærere, uddeler priser, optræder, nominerer andre elever og vælger vindere i et skønt virvar af kategorier. Til sidst: Den traditionelle vandkamp i skolegården, hvor der “uddeles” rigelige mængder af iskoldt vand til skolekammeraterne.

En dejlig dag, der markerer begyndelsen på afslutningen af 9 års skolegang. Vi ønsker alle vore elever masser af læselyst i læseferien.

Her følger et mindre udvalg af billeder fra dagen, men du er velkommen til at se mange flere billeder på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook (Facebook-konto er ikke nødvendig).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du er velkommen til at se mange flere billeder på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook (Facebook-konto er ikke nødvendig)