Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

Velkommen til skoleåret 2021/22 på NSG – og et nyt digitalt studiekort til alle

Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

 

Det virker!

Et nyt skoleår betyder et glædeligt gensyn men også masser af nyt i det daglige. Nye klasser, nye lærere, nye kolleger, nye venner og nye rutiner.

En af ændringerne er, at vi på skolen har lavet en aftale om det digitale studiekort (medarbejder-id) Studiz, som alle, både elever og ansatte, skal tilmelde sig og downloade som app. Fremover er studiekortet at finde på ens Smartphone. Altid lige ved hånden!

Studiz giver mange muligheder for en mere dynamisk og spændende skole-hverdag. Det handler kort sagt om at samle en række af de funktioner, vi har behov for på NSG, i én samlet smart digital løsning. Det gælder for eksempel betaling for indkøb i kantinen, salg af billetter og drikkevarer til elevfester og hurtig kommunikation i form af push-beskeder. Der bliver rigtig meget at udforske og drage fordel af, efterhånden som de forskellige ydelser bliver tilknyttet systemet.

Som ekstra gevinst får du adgang til en række rabatter ude i byen, så snart du har oprettet dig på Studiz. Alle har allerede fået besked om hvordan.

God fornøjelse med det nye studiekort som NSG har store forventninger til.