G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

Årsfest på Niels Steensens Gymnasium

G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

I fredags blev dørene på  Niels Steensens Gymnasium endnu engang slået op til den store Årsfest. Som noget nyt, havde eleverne fra 6. til 9 klassetrin tidligere haft deres helt egen årsfest, så i fredags var det eleverne fra 9. og 10. klassetrin, samt hele gymnasiet der nu skulle holde årsfest, og det er en stor dag. For når man gennem flere års skolegang på NSG har oplevet skolens ældste elever gå indmarch i gymnastiksalen, er det med en særlig spændt forventning, man selv står i mellemgangen og venter på overturen til Les Lancier. 3g’erne tænker sikkert: “Endelig er det vores tur”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eleverne begyndte at ankomme kl 17:30. Først var det 3.g. eleverne der skulle fotograferes på den røde løber, og efterfølgende fik de øvrige klasser mulighed for at stille op til fotografering. Som sædvanlig var der lang kø, stemningen var god og i spændt forventning, ventede eleverne tålmodigt på, at blive fotograferet i deres smukke kjoler, smoking/jakkesæt, eller det festtøj de havde valgt med omhu.

 

 

 

Lidt før klokken 20:00 samledes alle eleverne i gymnastiksalen, mens 3g’erne gjorde klar til deres indmarch, og de stolte 3g’ere marcherede ind i salen for at danse Les Lancier foran resten af skolens elever, ansatte og fremmødte forældre. Efter en veloverstået dans, marcherede 3g’erne ud igen til taktfaste klapsalver, og SÅ kunne festen ellers starte.

I gymnastisksalen blev der nu gjort klar til at alle klasserne kunne konkurrere i Les Lanciers. De havde i forvejen øvet sig i kvadriller og nu skulle den bedste kvadrille så findes. Dommerne stod klar og gjorde notater og sådan fortsatte det i nogle timer.

Skolens kantinen blev omdannet til diskotek, og her blev der også danset hele aftenen, om end til en anden slags musik.

 

 

I den lille gymnastiksal var der igen indrettet et casino i bedste James Bond stil. Her var der både mulighed for at spille på rouletten, og få sig et spil black jack mod skolens lærere, der i dagens anledning fungerede som croupiers. Der var naturligvis ikke rigtige penge på spil, men man konkurrerede stadig hårdt om at vinde.

 

 

I løbet af aftenen blev der uddelt dejlige kølige smoothies i skolegården til eleverne og kort før midnat skulle 3g’erne danse en sidste omgang Les Lanciers hvorefter vinder-kvadrillen blev valgt.

 

 

 

 

 

 

Vi fik alle en pragtfuld aften. Tak for en dejlig aften til alle dem, der har været med til at arrangere den, og gøre den speciel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du lyst er du velkommen til at se mange flere billeder fra festen på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook. Her kan du finde billeder i følgende album: