Gymnasiet, Nyheder

Adventurerace finale med 1.g-klasserne

Gymnasiet, Nyheder

Akrobatisk opstilling ved Statens Museum for Kunst. En af posterne i orienteringsløbet.

På NSG er idrætsundervisningen i 1.g-klasserne startet med at handle om ”City Adventure”. Forløbet har haft stort fokus på teambuilding, kreativ opgaveløsning, navigation og udholdenhed. Et af undervisningens formål har været at ryste eleverne sammen på tværs af klasserne og skabe et unikt sammenhold gennem fysisk aktivitet og samarbejde i sjove og kammeratlige omgivelser. Det kreative undervisningsforløb har ligeledes sigtet imod at give alle elever muligheden for at starte deres gymnasietid med bevægelsesglæde i idrætstimerne samtidig med, at eleverne oplever, hvor stor diversitet der er i idrætsfaget.

Kreativ opgaveløsning i Escape Copenhagen.

Forløbet kulminerede i onsdags med et stort city adventurerace for alle 88 elever i 1.g. Her blev eleverne i hold stillet over for store fysiske og mentale udfordringer. Adventureracet bestod af tre aktiviteter: teambuildingøvelser på skolen, et besøg i Escape Copenhagen og et ca. 10 km langt orienteringsløb i Københavns gader og parker med 10 kreative poster.

Et af vinderholdene af det store adventurerace. Hold 5.

Et af vinderholdene af det store adventurerace. Hold 7.

Eleverne konkurrerede på 12 hold om at være 1.g’s bedste adventurerace-hold. Til trods for at alle hold lagde en stor indsats i onsdagens idrætsprogram, var der to hold, der skilte sig særligt ud. Disse hold udviste fantastisk udholdenhed, kreativ opgaveløsning og et godt navigationsoverblik. Vinderne af adventureracet blev hold 5 og hold 7.

Tak til alle elever for en fantastisk dag.

//Idrætslærerne Kåre, Mathilde og Alexander