G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

“Aladdin” var en stor succes

G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

Guiderne – der ledte tilskuerne rundt i historien om Aladdin, 10 år efter

Mange elever har i månedsvis arbejdet med årets NSG-Show, der denne gang blev opført på en måde, NSG aldrig havde præsteret før. De fleste kender nok historien om Aladdin og den magiske lampe. Om den onde troldmand Jafar, der for enhver pris ville have fat i lampen, for at få magten over Agrabah. Men som bekendt gik det jo ikke så godt for Jafar, der selv blev fanget i en lampe. Det gik  bedre for Aladdin, da han blev gift med den skønne prinsesse Jasmin under stor påskønnelse fra Sultanen.

NSG-showet handler om, hvad der siden skete. Der er nu gået 10 år siden Jasmin gav sin hånd (og hjerte) til Aladdin, og tilskuerne blev inviteret indenfor i paladset og fik en guidet tur i den verden der nu er en realitet. Nu skulle de gives svar på spørgsmålet om Aladdin og Jasmin virkelig levede lykkeligt til deres dages ende.

Ikke alene blev tilskuerne vidne til en opfølgning på den kendte historie de måske ikke kendte, de fik så sandelig også lov til at tage stilling til, hvordan historien nu skulle udvikle sig undervejs.

En række udsolgte forestillinger ligger nu bag os og eventyrbogen om Aladdin og Jasmin, Jafar og det eventyrlige land Agrabah er nu lukket… I det mindste indtil dem af os, der fik forestillingen at se, åbner den igen, for at tænke på, hvad der siden skete.

Herunder følger et lille udvalg af billeder fra forestillingen, men du kan se mange flere billeder på skolens side på Facebook:

Lysfolkene ved deres lysmikser havde styr på lyset under forestillingerne

Lydfolkene sad klar ved lydmikseren

Den levende musk blev leveret at det fremragende orkester, og sangerne blev vist som silhuet bag et hvidt dække

 

Du kan se mange flere billeder på skolens side på Facebook