Gymnasiet, Nyheder

Så dimitterede studenterne årgang 2018

Gymnasiet, Nyheder

Lørdag stod der dimission på programmet for årets studenter på Niels Steensens Gymnasium. Tre års slid i gymnasiet skulle belønnes med et eksamensbevis der blev overrakt af Rektor Lise Baadsgaard Jepsen, overværet af studenternes familie, venner og klassekammerater. Det var endnu engang nogle flotte eksamensbeviser, der blev delt ud, med karakterer, der ligger pænt over landsgennemsnittet.

Resultatet er særlig flot, fordi vi som skole sætter en ære i at tilbyde en solid gymnasial uddannelse til alle, også til dem der måske ikke har det bedste udgangspunkt. Vi tager os tid til at fokusere på den enkelte elev og kæmper for, at de alle må få den bedst tænkelige gymnasiale uddannelse. Det er derfor, vi måske i særlig grad også føler en stolthed over vore elevers meget flotte resultat i år.

Under dimissionen var der taler, musikalske indslag og udlevering af eksamensbeviser såvel som legater, og efter endt fotografering i skolegården, hvor klasserne blev fotograferet individuelt og samlet, startede turen rundt i byen. Nu skulle hvert enkelt hjem besøges, og i hvert hjem skulle der trakteres for de nybagte studenter.

For enkelte studenter betød det også en lille løbetur. Traditionen dikterer nemlig at man, hvis man får et 12-tal i sin afsluttende eksamen, skal ud og løbe efter hestevognen (i vores tilfælde lastbilen). Igen i år var der mange, der måtte løbe efter studentervognene.

Herunder følger et lille udpluk af billeder fra dagen, men på skolens side på Facebook, kan man se mange flere billeder af de dimitterende studenter.