Lærere søges!  

 Niels Steensens Gymnasiums grundskole (6.-10.kl.)

 Pr. 1. februar søger Niels Steensens Gymnasiums grundskole 3 lærere, der med fornøjelse ønsker at tage aktivt og positivt del i den videre udvikling af Niels Steensens Gymnasium.

Vi søger lærere til at varetage undervisningen i følgende fag:

  • IDRÆT
  • MATEMATIK
  • ENGELSK
  • BIOLOGI
  • GEOGRAFI

Vi ønsker os:

  • At du er læreruddannet.
  • At du har gode erfaringer med udskolingselever.
  • At du har stor lyst til at videreudvikle et omsorgsfuldt og ambitiøst læringsmiljø, hvor det kollegiale samarbejde er bærende – og med et dannelsesperspektiv, hvor ånd, faglighed og medmenneskelighed er tæt forbundne.

Vi lægger vægt på at arbejde i et professionelt og anerkendende miljø, hvor alle er med til at tegne og udvikle skolens identitet. Trivsel og højt fagligt niveau betragtes på alle niveauer som hinandens forudsætninger.

Niels Steensens Gymnasium er grundlagt at jesuiterordenen i 1950 og er det eneste katolske gymnasium i Danmark. Pt har vi ca. 750 skønne elever fra 6.kl.-3.g og ca. 100 engagerede medarbejdere. (I grundskoleafdelingen er der pt. ca. 500 elever)

Vi ønsker at fortsætte udviklingen af NSG som en visdomsskole, hvor der utrætteligt arbejdes med at undersøge og forstå verden – og med til stadighed at kvalificere elevernes refleksioner over eget liv, hvad angår tro, holdninger og handlinger. Og altid med ubetinget respekt for hver enkelt elevs baggrund og ståsted – alle er velkomne! Formålet er oplyste og dygtige mennesker med mod på livet – og med lyst til at bruge sig selv til glæde for medmennesket og verden. 

Besøg os på www.nsg.dk og ring evt. med yderligere spørgsmål til skoleleder Rikke Malmberg  på 30235175 eller viceskoleleder Søren Østergaard på 44126440. 

Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og LC samt organisationsaftale for ledere og lærere i Danmarks lærerforening.  

Ansøgning med eksamensbeviser og udtalelser stiles til skolens bestyrelse og sendes på mail til Liselotte Frandsen på llf@nsg.dk

Ansøgningsfrist: Mandag d. 13. december

Ansættelsessamtaler: Onsdag den 15. december