Nyheder

1.g introtur, 2015

Nyheder

introforside

Alle os 1.g’ere var på introtur sammen til Klitborg. Vi havde det super huggeligt! Vi startede ud med, at blive delt op i nogle mentor-grupper på tværs af klasserne, hvorefter vi skulle lave et holdnavn samt et kampråb og en fane. Vi tilbragte hele turen med disse hold, hver gang vi skulle lave aktiviteter. Og der gik ikke lang tid, før vi var i gang med nogle sjove aktiviteter, hvor vi lærte hinanden meget bedre at kende.

 

Vi så det klart som en fordel, at vi blev delt op med folk på tværs af klasserne, men samtidig sammen med en fra klassen, som man var tryg ved. Det gjorde, at man altid havde nogen at snakke med. Det var nogle virkelig sjove aktiviteter, hvor vi lavede alt fra kammerjunkekast til stopdans. Den næste dag (lidt for tidligt om morgenen) skulle vi op for at lave morgenaktiviteter. Nogen lavede styrketræning ude i regnen, mens andre spillede brætspil inde i varmen, med en kop te eller kaffe. Derefter legede vi faneleg, hvor vi alle blev delt op på to hold, og hvert hold skulle nu ud og gemme en fane på grunden, som det andet hold skulle finde. I og med alle var med til legen, blev man rystet rigtig godt sammen også på tværs af mentor-grupperne. Vi havde også en stoleleg, som de fleste gik rigtig meget op i, hvilket man kan se på billederne som er taget af Henrik Delfer.

intro 2

Nok en af de mest hyggelige ting på turen var, da vi sad og ristede skumfiduser over et rigtig flot bål, som vores tutorer havde lavet til os. Der blev spillet guitar og sunget lejrbålssange lige indtil vejret svigtede, og nogle løb indenfor, mens andre sad nede ved bålet i regnvejret og blev gennemblødte. Men der gik ikke lang tid, før bygen var ovre, og folk kunne gå ud igen.

Den sidste aften/nat blev vi vækket af tutorerne med høj technomusik om natten, hvor vi skulle ud på natløb. Alle havde forventet et natløb, men efter en hård kamp fra tutorenes side med at overbevise alle om, at der altså IKKE var natløb, lagde vi os alligevel til at sove, og vi tænkte, at de nok alligevel ikke ville komme. Trods megen modstand i starten fra trætte 1.g’ere kom vi ud på det fedeste natløb, hvor alle udviste massere af team spirit.

Det har alt i alt været den fedeste introtur, og vi er virkelig glade for, at vi have de tutorer, vi havde, for de var virkelig åbne, og havde planlagt turen rigtig godt. Vi glæder os til at komme i skole på mandag, med et meget bedre sammenhold, og massere af gode oplevelser sammen.

 

Intro 3

skrevet af Mads og Josefine 1.c