Gymnasiet, Nyheder

De første studenter i 2019

Gymnasiet, Nyheder

Så kom dagen endelig. Tre år i gymnasiet fik sin kulmination i form af den smukke studenterhue, der markerer en vel overstået studentereksamen. Glædestårer og smil, sejrstegn og en enorm følelse af forløsning. Nu er det overstået, det sidste ord er sagt, og nu kan man endelig få sin studenterhue på. Alle er kommet godt igennem, og hver især fået deres hue, hvilket de kan være stolte af. For at bestå en studentereksamen er ikke nogen lille ting.

Derfor markeres dagen også med blomster og kram fra familie og venner, der spændt venter udenfor eksamenslokalet. Døren åbnes og studenten kommer ud, og så ruller forløsningen ind over eleverne. Det gjaldt også Niels Steensens Gymnasiums første student i år: Maja. Som årets første student blev det hende, der skulle hejse Dannebrog i skolegården.

I morgen og onsdag udklækkes der endnu flere studenter på NSG, og vi glæder os med hver eneste student. Et kæmpe stort tillykke til jer hver især! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der kommer flere billeder i morgen og onsdag, og onsdag bliver der også lagt en masse billeder på Niels Steensens Gymnasium side på Facebook.