Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

De første studenter på NSG årgang 2020

Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

Endnu engang var der masser af glædestårer på Niels Steensens Gymnasium i dag. De første studenter fik deres huer, og med nogle særdeles flotte karakterer. Og uagtet karakterernes betydning, er det at blive student en meget stor og overvældende oplevelse for enhver. Års slid i timerne og derhjemme kulminerer i en sidste anstrengelse med eksamenslæsning og eksaminer. For de fleste er det svært at fatte man nu har fået en hue man har drømt om, og den markerer afslutningen på et stort kapitel i livet, og samtidig markerer den løftet om et nyt.

Det hele var dig lidt anderledes i år. På grund af Coronakrisen kunne pårørende og venner ikke stå og vente uden for eksamenslokalet, men tog i stedet opstilling i skolegården. I dag var det – med en enkelt undtagelse – et familiemedlem, der fik æren af at sætte huen på den nyudklækkede student. Der bliver fældet glædestårer, og uddelt en masse kram og lykønskninger, og dagen er bare et sandt overflødighedshorn af smil, lettelse og glade ansigter.

Vi, der har vores faste gang på skolen, glæder os sammen med de nyudklækkede studenter. Tillykke med jeres flotte resultater og nye hue. Det er velfortjent! Vores studenter er nogle fantastiske unge mennesker, og vi ønsker dem al mulig held og lykke på deres fremtidige rejse gennem livet.

Der udklækkes mange flere studenter i morgen tirsdag såvel som onsdag, og vi skal nok være på pletten med kameraet.

Lørdag er der dimission, der også bliver lidt anderledes i år. For hver klasse dimitteres hver for sig, og hver student må kun medtage to gæster. Til gengæld vil vi forsøge at LIVE streame hele begivenheden via Facebook, så alle får mulighed for at se deres skolekammerater dimittere, og familie og venner kan så følge med i det hele hjemmefra. 

I første omgang kan du herunder se et udvalg af billeder fra dagen, og har du lyst til at se flere kan du finde dem på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.