Gymnasiet, Nyheder

Flere gymnasiaster vælger NSG

Gymnasiet, Nyheder

Niels Steensens Gymnasium har modtaget et rekordstort antal 1. prioritetsansøgere til gymnasiet i år, og selv om næste skoleår ligger et stykke ud i fremtiden, glæder skolen sig til at modtage de mange nye 1.g’ere.

”Antallet af ansøgere er fordoblet i forhold til samme tidspunkt sidste år, og vi er meget glade for den tillidserklæring, der ligger i, at elever og forældre i stigende grad vælger Niels Steensens Gymnasium,” siger rektor Lise Baadsgaards Jepsen. ”I et samfund som vores, hvor faglig dygtighed, værdier og identitet fylder stadigt mere, er det dejligt, at NSG’s profil bliver værdsat. For vi har meget at byde på.”

Ifølge Lise Baadsgaard Jepsen skyldes NSG’s styrkede position, at skolen har skabt et særligt undervisningsmiljø, der bæres af lærere og elever i fællesskab. 

”Vores dygtige lærere yder en stor indsats og samarbejdet mellem grundskole og gymnasium er fremragende. Men det allervigtigste er næsten, at eleverne alle kender hinanden på tværs af klasser og årgange og er gode til at passe på hinanden. Det sociale og det faglige går hånd i hånd på NSG, og det er guld værd,” siger Lise Baadsgaard Jepsen.