Alumne, G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

Hip hurra for NSG!

Alumne, G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

Hvordan fejrer man 70-års jubilæum med 750 elever i en coronatid? Intet problem når man har en rummelig skolegård, et højaktivt skoleband i fjerdesals højde og en helt fyldt isbil holdende udenfor skoleporten.

Den 25. november markerede elever og lærere, at det i år er 70 år siden, at Niels Steensens Gymnasium blev oprettet. Det skulle fejres – corona eller ej – og et hurtigt arbejdende festudvalg fandt også frem til en både original og overraskende løsning.

Efter frokost mødtes klasserne nemlig på skift i skolegården for at høre live-musik fra altanen på toppen af Australiensbygningen præsenteret af skolens musiklinje. Loungestemningen udenfor blev siden afløst af isuddeling med efterfølgende jubilæumshygge i klasselokalerne. Sådan skulle det gøres! Hvor svært kunne det være?

For de ansatte var der særskilt arrangement om eftermiddagen med bobler og kage samt præsentation af festskriftet ”Indgang fra Sankt Kjelds Gade. Niels Steensens Gymnasium 1950-2020.” Meget har naturligvis ændret sig. Men meget er også forblevet det samme. For ellers ville det ikke være NSG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Af Andreas Rude