Grundskolen, Nyheder

Ny 5-årig idræts- og sundhedlinje på NSG

Grundskolen, Nyheder

På NSG tilbyder vi et sammenhængende forløb fra 8. klasse til studentereksamen, som binder undervisningen fra grundskolen til gymnasiet sammen. Du vil have klassekammerater, der deler dine interesser og undervisere, som brænder for idræt og sundhed.

Er du nysgerrig på, hvordan kroppen fungerer? Er du interesseret i idræt og træning? Kunne du godt tænke dig at vide mere om sundhed? Så er NSG’s 5-årige idræts- og sundhedslinje noget for dig.

På den 5-årige idræts- og sundhedslinje, har man dobbelt så meget idræt i 8. og 9. klasse. Det betyder, at vi kan gå mere i dybden fagligt og få større kvalitet i idrætsundervisningen. Det giver os også tid til at tage væk fra skolen, og prøve aktiviteterne af i andre omgivelser.

Vi tilpasser konkrete aktiviteter efter de sportslige interesser, som du har, og vi kommer bl.a. til at arbejde med motivation, teamsamarbejde og træningslære. Undervisningen i idræt varetages af gymnasielærere, hvilket betyder, at du får de samme lærere i faget helt fra 8.klasse til 3.g.

Den større faglighed og det øgede fokus betyder dog ikke, at idrætsundervisningen af den grund kommer til at foregå i et teorilokale – det betyder derimod, at du får mere ud af de forskellige idrætsaktiviteter, ligesom du får mulighed for at opnå et højere niveau.

Desuden vil der gennem alle fem år være fokus på det tværfaglige samarbejde med de naturvidenskabelige fag.

Niels Steensens Gymnasium er godkendt af Team Danmark og er en del af Team Copenhagen. Derfor er NSG også en skole for dig, som dyrker idræt på højt niveau.

Download vores folder om den nye 5-årige idræts- og sundhedslinje og læs mere om dette spændende tilbud fra Niels Steensens Gymnasium, der kan blive din vej fra 8. klasse til studentereksamen.