Gymnasiet, Nyheder

Så blev de alle studenter

Gymnasiet, Nyheder

Lørdag var endnu en festlig dag på Niels Steensens Gymnasium. Midt i en pandemi og under stramme regler skulle tre års slid i gymnasiet alligevel belønnes med et eksamensbevis – overrakt af rektor Lise Baadsgaard Jepsen. I år var der kun inviteret to gæster til hver student, men til gengæld var der rigtig mange, der så med online. I år havde vi nemlig valgt at streame dimissionen LIVE, så alle der ikke kunne være til stede, alligevel fik lejlighed til at overovervære hele begivenheden hjemmefra.

Det var i sandhed nogle flotte eksamensbeviser, der blev delt ud i år, og med et karaktergennemsnit på 8,3 ligger studenterne fra Niels Steensens Gymnasium sig særdeles flot over landsgennemsnittet.

Selv om de enkelte klasser sad i hver deres lokaler, kunne de alle se og høre deres studenterkammerater modtage både eksamensbeviser og legater. I år modtog Anna Livia Bojlén Lambert, 3a, legatet som årets student, som bliver uddelt til eleven med det højeste eksamensgennemsnit. Anna Livia blev student med et gennemsnit på 12,4. Dorns legat gik i år til Shutopa Rani Deb, 3c, idet hun i det stille og uden at gøre noget stort væsen af sig selv, har leveret et meget stort arbejde med fester og fredagscafeer til gavn for alle skolens elever.

Efter fotografering i gården blev studenterne sendt afsted klassevis til den traditionelle kørsel rundt til familierne. – og som rektor Lise Baadsgaard Jepsen nævnte i sin tale: “Mange af jer fik som kulminationen på det hele 12 ved den sidste eksamen – så jeg glæder mig til at se mange af jer løbe efter vognene, når vi skal vinke farvel til jer lige om lidt.”, og der var i sandhed mange der måtte ud og løbe en tur.

Et stort tillykke til alle vores studenter årgang 2020. Vi ønsker jer alt det bedste fremover!

Herunder følger et mindre udvalg af billeder fra dagen, og du kan se mangle flere billeder fra dagen på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.

Nederst på siden har du mulighed for at se- eller gense dimissionsceremonien. Selve ceremonien starter efter ca. 19 minutter og der er et par mindre pauser undervejs, når ceremonien kortvarigt afbrydes mens vi bevæger os fra lokale til lokale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her følger en videooptagelse af LIVE streamingen fra dimissionen af årgang 2020 på Niels Steensens Gymnasium. Selve ceremonien starter efter ca. 19 minutter og der er et par mindre pauser undervejs, når ceremonien kortvarigt afbrydes mens vi bevæger os fra lokale til lokale.