Nyheder, Om NSG, Skolens organisation

Så fik NSG en ny ledelse

Nyheder, Om NSG, Skolens organisation

Mandag den 3. maj var der feststemning på Niels Steensens Gymnasium, da næstformand i skolens bestyrelse Benny Lindeberg over bobler, frugt og chokolade introducerede rektor Peter Franklin og vicerektor Sofie Paludan på et stopfyldt lærerværelse.

 

For Peter Franklin rummer den nye stilling et gensyn med NSG, som han underviste på indtil 1999. I de mellemliggende år har han blandt andet være skoleleder på NSG’s naboskole på Østerbro, Institut Sankt Joseph. Sofie Paludan kommer til NSG fra en stilling som uddannelsesleder på Rødovre Gymnasium.

 

For Peter Franklin var det kombinationen på NSG af stærk faglighed og ønsket om at give eleverne redskaber til at klare sig videre i tilværelsen, der for alvor trak, da han besluttede sig for at søge stillingen. Også skolens profil som jesuiterskole er den nye rektor meget engageret i. I sin tale understregede han flere gange ønsket om at styrke samarbejdet mellem alle grupper af ansatte og fastslog, at han som rektor vil være en del af et team.

 

Sofie Paludan var også tiltrukket af NSG’s særlige ånd, fortalte hun. De historiske bygninger fortæller om en privatskole med ambitioner og med en historie, der forpligter.

Stort tillykke til NSG, til Peter og til Sofie.

 

 

 

 

 

 

 

Af Andreas Rude