Gymnasiet, Nyheder

Sidste skoledag for 3g’erne

Gymnasiet, Nyheder

Efter i tre år, dagligt at have haft sin gang på Niels Steensens Gymnasium, kunne 3g’erne i går fejre deres sidste regulære skoledag i gymnasiet. Dermed ikke sagt at dagen var normal på nogen måde, for den startede med fælles morgenmad med lærerne, så blev undervisningen for de øvrige gymnasieklaser og hovedskolen afbrudt, da de hujende og udklædte 3g’ere åbnede dørene til klasselokalerne og kastede kilovis af karameller ind til de øvrige elever.

 

Herefter var der samling i gymnastiksalen, hvor 3g’erne havde forberedt et show med konkurrencer, nomeringer og andet gøgl. Herefter samledes mange af eleverne i skolegården med vandpistoler og plastflasker, og så startede vandkampen. Vejret var dejlig lunt, men vandet var også koldt og det var sjovt at være vidne til de mange glade ansigter, grin og hyl, når nogen fik hældt det iskolde vand over sig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen sluttede over middag med den traditionsrige rundboldkamp hvor 3g’erne skulle spille rundbold mod deres lærere. Nu er det jo en tilbagevendende begivenhed for skolens lærere, så de er jo svære at slå, og det skulle også vise sig at være tilfældet i år.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak til alle vores elever i 3.g-klasserne for en dejlig dag. Nu venter eksamenslæsningen, bøgerne og til sidst jeres eksaminer, og så er der ikke længe til, i kan få jeres studenterhue på hovedet. God læselyst!

Se alle billederne fra dagen på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook: