Gymnasiet, Nyheder

Sidste skoledag for de kommende studenter

Gymnasiet, Nyheder

Tre år med undervisning, afleveringer og intenst skolearbejde fik onsdag d. 15. maj 2019 sin afslutning for årets kommende studenter på Niels Steensens Gymnasium. Det var nemlig dagen, hvor eleverne i 3g-klasserne kunne holde sidste regulære skoledag, der i virkeligheden slet ikke er regulær eller almindelig på nogen måde. For det normale skema med undervisning, var denne dag erstatte med et helt andet skema, hvor fagene hed:  fælles morgenmad, karamelkastning, show i gymnastiksalen, vandkamp og rundboldkamp i Fælledparken mellem 3.g’erne og deres lærere.

Det er en stor dag, samtlige elever har set frem til, og som nok kun vil bliver overgået to gange mere under deres tid på NSG: Når de får huen på, og når de får overrakt deres eksamensbevis. Forude venter læseferien, hvor de kommende studenter nu selv skal tilrettelægge deres dage, og hvor de for første gang i lang tid kan se frem til en længere periode uden skriftlige afleveringer.

Efter den fælles morgenmad, og karamelkastning i alle skolen klasselokaler, samledes alle  eleverne i gymnastiksalen, hvor det traditionsrige show var næste punkt på programmet. Her fik vi at se, hvilke elever, der var nomineret i diverse kategorier, og der blev grinet og hygget, når eleverne testede deres læreres viden, om de elever de har undervist de sidste tre år.

 

 

 

Næste punkt på programmet var vandkampen. Hvor fyldte baljer med vand stod klar, og de skulle hurtig blive tømt. Traditionen tro er der en vandliste med ’løfter’ om buksevand, men jeg skal love for, det ikke kun var 3.g’erne, der fik hældt vand over de andre elever. Der blev også hældt litervis af vand den anden vej.

Her følger lidt billeder fra vandkampen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste ’fag’ på dagens skema var rundboldkampen mod lærerne i Fælledparken. hvor var det dejligt at se skolens elever fra vores 1.g  og 2.g -klasser heppe med og være med i Fælledparken. En helt igennem perfekt og festlig begivenhed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak til jer alle for tre gode år, og for nogles vedkommende langt flere, da I jo startede helt tilbage i grundskolen. I har nu bevæget jer ind på opløbsstrækningen på vej mod jeres studenterhue. Held og lykke med eksamenslæsningen og jeres kommende eksaminer.

Der er MANGE flere dejlige billeder at se på skolens side på Facebook.