Gymnasiet, Nyheder

Studentermiddag 2019

Gymnasiet, Nyheder

Nu hvor alle studenterne har fået deres huer i løbet af de forgangne tre dage, stod der onsdag aften den traditionsrige studentermiddag på programmet. Antallet af elever i gymnasiet er – grundet større og større søgning til Niels Steensens Gymnasium – vokset i en grad, at vi ikke længere kan være på lærerværelset. Så for første gang i mange år, var studentermiddagen henlagt til skolens elevkantine. Det gav os mere plads uden det gik ud over hyggen. For det blev en helt igennem pragtfuld aften med dejlig mad, og skønt samvær mellem eleverne, deres forældre og gymnasiets lærere og ledelse. Der blev snakket, grinet, og hygget. Der blev skrevet i huerne, der blev holdt taler, leveret et musikalsk indslag af nogle af lærerne og så skulle der naturligvis også synges. Den traditionnelle studentersang “Gaudeamus igitur” (latin: Lad os så glæde os) er blevet en tradition ved denne lejlighed.

Næste programpunkt bliver dimissionen/translokationen på lørdag, hvor eleverne får deres eksamensbeviser, og efterfølgende skal køre i studentervogn.

Herunder følger et udpluk af billederne fra den festlige aften, men du kan finde alle billederne fra studentermiddagen på Niels Steensens Gymnasiums side på Facebook.