G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

Vil du hjælpe andre med at få en god jul? Her er din chance!

G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder

Du kan måske allerede mærke julestemningen, når du går ned af Københavns gader. Pynten hænges så fint op, småkagerne bages, gaverne købes, og juleplaylisten spilles på fuld skrue. Det er snart jul, og vi glæder os.

Alle elsker julen, men det er ikke alle, der er lige så heldige som os. Derfor vil vi gerne prøve at sprede vores juleglæde ved for tredje år i træk at lave en indsamling til de familier i Danmark, som ikke har lige så meget som os.

Fra 2. til den 18. december opfordrer vi alle skolens elever og ansatte til at donere tøj, legetøj, sko, bøger osv., som alligevel bare ligger og samler støv. Der vil stå baljer klar til donationerne ved den sorte trappe. Når indsamlingen er færdig, videregiver holdet bag projektet det hele til Røde Kors.

Projektet bliver altså holdt for tredje gang i år. Sidste år var vi oppe på hele 62 indkøbsposer. 62! Det var en fordobling i forhold til det foregående år. Men i år bliver det endnu vildere!
For i år har vi et nyt element i indsamlingen: en konkurrence hvor hver elev, som donerer, kan tage et billede af sin donation og være med i en lodtrækning om at vinde muffins til hele sin klasse.

Så når du alligevel er oppe på loftet eller nede i kælderen for at hente julepynten, vil vi bede dig om at bruge to minutter mere til at finde de gamle kasser frem og hjælpe med at gøre julen god for alle. Vi bør huske skolens på motto: “men and women for others”.

Leonora Skou Knudsen 3.b og Julie Meyer 2.c