G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

“Kære…” NSGshow 2016

G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

Aldrig før har NSGshowet været så særligt og så specielt. Og det skyldes ikke mindst, at eleverne selv har udformet stykkets indhold, da de har improviseret scenerne frem.  Det er elevernes egne historier og følelser, der er i fokus i årets show.  Det handler nemlig om at være teenager på godt og ondt.

For at kunne formidle elevernes følelser på bedste vis, har vi valgt at skildre noget af det mest private, som man kan forestille sig: Teenagedagbøger.

Hovedpersonerne i stykket læser op fra deres dagbøger, mens vi ser deres dobbeltgængere på scenen bestræbe sig på at udføre de tanker og følelser, der bliver beskrevet i dagbøgerne. Det lykkedes ikke altid for dem, og de må sande, at virkeligheden ikke helt er, som de havde forestillet sig.

Stykket er bygget op omkring et klassisk trekantsdrama, hvor nørden Sigrid er forelsket i klassens smarte fyr, Nikolaj, som ikke har meget til overs for Sigrid. Til gengæld har Nikolaj set sig varm på Victoria, som også går i klassen. Problemet er bare, at hun er model og kæreste med en fotograf på 23 år.

I stykket læser Sigrid, Nikolaj og Victoria op fra deres dagbøger, hvor vi følger deres umulige vej mod deres mål.

Du kan se forestillingen d. 9., 10. og 11. marts alle dage kl. 19:00.

Køb billetter på NSGwebshop eller i kantinen de koster 50 kr.

http://www.nsgshop.dk/group.asp?group=72

Peter TogsverdKære... plakat jpeg (3)