G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

NSG løb igen for Team Rynkeby

G10, Grundskolen, Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

Også i år kridtede elever fra grundskolen og gymnasiet skoene og løb i en god sags tjeneste, da de deltog i Team Rynkeby Skoleløbet i Fælledparken. Det er Danmarks største velgørenhedsløb, og alle indtægter går til Børnecancerfonden. Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

Så er det bare med at holde tempoet!

Så er det bare med at holde tempoet!

Løbet blev afviklet fredag den 8. april, og inden da indgik eleverne sponsoraftaler med deres forældre, bedsteforældre, onkler og tanter, venner og naboer, der alle tegnede sig for et bestemt beløb for hver kilometer, eleverne løb. Det er ikke beløbets størrelse, der er det afgørende. Det vigtige er, at eleverne ved, at de sammen med tusindvis af andre skoleelever er med til at gøre en forskel for de syge børn og deres familier og støtte forskningen i børnekræft. På løbsdagen stillede Rigshospitalets Team Rynkeby op og sørgede for opvarmning af eleverne og for masser af opmuntring ude på grusstierne.

De yngste klasser kan også være med!

De yngste klasser kan også være med!

Efter løbet samlede eleverne deres sponsorbidrag sammen og afleverede dem til skolen. Herefter fik hver elev et støttearmbånd og et diplom.
I år blev resultatet på hele kr. 78.000! Stort tillykke til alle jer med ømme lægge og fødder, der svedte for det gode formål!