Gymnasiet, Nyheder, Om NSG

Stuvende fuldt til gymnasiets introaften

Gymnasiet, Nyheder, Om NSG


Englesalen var fyldt til bristepunktet, flere stole måtte stilles frem, og det var stadig svært at få plads til alle, der kom til Introaften på Niels Steensens Gymnasium torsdag aften. Her fik de besøgende mulighed for at høre lidt mere om, hvad vi som gymnasium kan tilbyde. Der var mulighed for at komme rundt og se skolen, tale med skolens daglige ledelse, lærerne såvel som vore elever, der tydeligvis er meget glade for at gå på NSG, og som glæder sig til – om nogle år – at få den eftertragtede studenterhue med et flot resultat.

Der er ikke noget mere glædeligt end at få lov at tale om det, vi er passionerede omkring. Om det er at uddanne unge mennesker og ’klæde dem på’ til at møde den verden, der venter dem, eller om det er eleven der er passioneret omkring sin egen uddannelse. Begge dele fyldte meget i aftenens løb, og det var en fornøjelse at se og høre.

Selv Buster, der fik sin studentereksamen for fem et halvt år siden, gæstede os med en glødende tale om vigtigheden af, at træffe det rigtige valg og finde det gymnasium, man som elev finder rigtigt, og ikke nødvendigvis at vælge det, ens kammerater eller familie foreslog.

Vi takker for det store fremmøde og for en fantastisk aften, hvor gangene og klasselokalerne summede med spørgsmål, og mødet mellem det, der kendetegner Niels Steensens Gymnasium, og de elever, der overvejer at blive en del af fællesskabet.