Cookie- og privatlivspolitik for
Niels Steensen Grundskole og Gymnasium

Rediger dine cookie indstillinger

Senest opdateret 15. juni 2022

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på nsg.dk
5. Indlejret indhold fra andre websteder
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Niels Steensen Grundskole og Gymnasium
Sankt Kjelds Gade 3
DK-2100 København Ø
Tel. (+45) 39 16 23 40
E-mail: [email protected]

Vores webadresse er: https://nsg.dk
Websitet er udviklet af https://sebastiansejer.com

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan se og ændre dit samtykke til brug af cookies på nsg.dk her

4. Formål med cookies på nsg.dk

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig og andre annoncer på internettet, som vi tror er mest relevante.
  • Vi bruger tredjepartscookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
  • Vi bruger tredjepartscookies fra Google Ads til måling af effektivitet af kampagner, samt dataindsamling til remarketing.
  • Vi bruger bruger cookies fra Facebook til at måle besøg og handlinger fra Facebook brugere, samt til måling af effektivitet af kampagner og dataindsamling til remarketing kampagner.

Hvis du besøger nsg.dk, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind som administrator, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

5. Cookies fra indlejret indhold fra andre websteder

Artikler og sider på dette website kan indeholde indlejret indhold (f.eks. video, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websites opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det pågældende andet website.

Disse websites indsamler i nogle tilfælde data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjepartssporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Dette website anvender Google Fonts for ensartet præsentation af typografi, hvilket indebærer tredjepartscookies fra Google. Når du tilgår en side, indlæses de pågældende fonte I den browsers hukommelse, så teksten kan vises korrekt. Til dette formål etableres en direkte forbindelse til Googles servere. Google får på den måde oplyst din IP adresse. Yderligere information kan findes på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles egen privatlivspolitik: https://www.google.com/policies/privacy/.

Dette website anvender desuden Issuu.com til indlejring af PDF filer i et format, hvor der kan bladres og navigeres let. Dette medfører og registrering af trafik via tredjepartscookies fra issuu.com jf. deres cookiepolitik: https://issuu.com/legal/cookies

Dette website anvender desuden i nogle tilfælde youtube.com til indlejring af video. Dette medfører og registrering af trafik via tredjepartscookies fra youtube.com jf. deres privatlivspolitik https://www.youtube.com/howyoutubeworks/user-settings/privacy/

6. Brug af personoplysninger

Al data der udveksles med tredjepart er anonym og kun baseret på din IP-adresse. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved at kontakte os.

Personoplysninger gemmes og bruges kun med henblik på at besvare og behandle de henvendelser, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Personoplysninger benyttes til opfølgning, markedsføring og salg af relevante services via e-mail og telefon.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Niels Steensens Gymnasium, skal du rette henvendelse til [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” øverst på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.